arar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bazı insanların dayanamadığı sesler vardır. mesela ben balon ve kutu içindeki eşyaların etrafına konan köpüğe sürttürülerek çıkarlan sese dayanamıyorum; tüylerim diken diken oluyo, sanki vücudumda iğneler batıyo; ama tahtaya tebeşir sürttürmek vasıtasıyla çıkarılan ses ise bazı insanları deli ederken bana hiç bir rahatsızlık vermiyo. bana doğuştan gelen bir özellik olamıycak gibi geliyo, peki ne olabilir sebebi?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 kalıtsal olmadıgını söyleyebilirim. Bu arada bende pamuk tutamam bayılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Köpükten çıkan ses benide rahatsız ediyo. Sanki kafama asit döküyolar gibi. Sebebi geneldir. Nasıl gözler mavi yeşil kahve ve koyu tonları oluyosa buda öyle bişeydir. Objeyle alakası yoktur bence sadece belli bi frekans ta çıkan seslere yada dokunurken belirli duyu seviyelerine tepki veriyoruzdur. Aman dikkat sadece teori bu![signature][hline]Himiney... [Bu mesaj kiddo tarafından 14 Ağustos 2004 04:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 AAAAAAARRRRRRRRGGGGGHHHHHHH tebeşir sesi şu anda kulaklarımda yankılanıyo. çok kötü oldum ıyk[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 itiraf ediorum okulda hiç takmıomuş numarası yaparak kızların raatsız olması için tebeşirle oynardım tahta üzerinde ama bende onlar kadar çok raatsız olurdum esasında :lol:[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bi tek metalin metale sürttüğü ses. mesela çatal metal tabağa sürterse..[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: LvL_Sabo, 14 Ağustos 2004 04:17 tarihinde demiş ki: AAAAAAARRRRRRRRGGGGGHHHHHHH tebeşir sesi şu anda kulaklarımda yankılanıyo. çok kötü oldum ıyk tebeşir... tebeşir.... tebeşir.... Nıhoohohhahahahah (Erol Taş Gülüşü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 peçete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 mermere sürtülen insan dişi sesini andıran bütün sesler (tebeşir, çatal bıçak, vs..)[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Lisede matematik hocasını delirtmek için sınıfın duvarlarındaki kirece tırnaklarımı geçirerek kazırdırm. Bunu yapmadan evel de bilhassa hocanın dikkatini üzerime çekerdim ki zaten sonradan istemediği halde dikkatini üzerimden alamazdı. Yaparken sanıldığının aksine hiçbirşey hissetmezdim, acı hissi, gıcık olma gibi. Hanımlar daha çok etkileniyor bu duvara tırnak sürtme hedesinden. (evet matematik hocam da hanımdı) İlginçtir metroları saymazsak törpüyü ençok kullananlarda kendileri. Dayanamadığım tek ses ise, aslında sesten ziyade kavram olarak kaval kemiğinin kırılması. Başka kemik değil ama sadece kaval kemiği. Ayrıca kırılmış hali de değil kırılma anı. Ha birde pekçok kimseyi kopartan şeyler vardır. Misal şeftali. LoL.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Şu an paticik radyoda sizin nefret ettiğiniz sesleri çalmak isterdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 GE-TA guldurdun yav beni ehehu said: ...İlginçtir metroları saymazsak... Ben de pek sevmem tirnaklarin kara tahtaya surtulunce cikan sesi ama rahatlikla yapabilirim o eylemi.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bende birbirine sürten kumaş sesine uyuz olurum. dişlerim kaşınır ayıptır solemesı ;)[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Ben cam üzerinde tırnakla çıkarılan sese kılım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 abi acaip gelicek ama en uyuz olduğum (böyle yerlere yatıp sürünüyoırum o derece) ses fırından yeni çıkmış ekmekler olur ya, hah. onların altları filan birbirine sürttüğünde çıkan bi ses var. o işte. garip biliyorum. kime anlattıysam saçmalayan başarılı bir insan olduğumu söylediler.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Ben seslerden diilde bazı maddelerin yüzeylerinden rahatsız oluyorum mesela şeftali kabuğu dişlerim kamaşıyo böle ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ben de sinek vızıldamasına sinir olurum uykusuz geçti kaç gecem yaw. valla hoşumuza giden sesler olduu gibi kıl olduumuz sesler de var ama cevabı nedir bilmiorum.[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Bende elmayı kabuklu yerken dişine sürtüyo ya gırç diye üff tüylerim diken diken oldu[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bende pamuk tutarken çok garip oluyorum. metal şeyin tabaklara sürtülmesi veya tebeşir sesi beni etkilemez ama pamuk tuttuğum zaman deliriyorum ve direk bir buçuk saat elimi yıkıyorum endenini öğrenmeyi çok isterim bende..[signature][hline]Mavi D'uinlorie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 hiçbir sese gıcık olmam. nerdeyse hiçbirine. ama babamla beraber aynı odada uyuyosak kafayı yerim. nefesini verirken nedense dudakları dışarı doğru "puf ppuf" şeklinde açılır. bu yüzden de "puf puf" diye bir ses çıkar. uykum kaçar.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... [Bu mesaj Saeros tarafından 14 Ağustos 2004 12:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ben Gülben Ergen'in sesi dışındaki her şeye bağışıklık kazandım. ama bu kadının sesini nerde duysam abuk subuk tepkilerle parendeler açacak kaçmaya çalışıyorum.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Psikolojik delisiniz hepiniz![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 seramik kapların altı hani pütürlü olur ya orayı sıvamadan bırakırlar hah işte oralara elimin sürtmesinden rahatsız olurum... dur yaa bundan ses çıkmaz ki[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 önemli olan içimizde uyandırdığı ses.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Hani bazı pencerelerin önünde olur mermer gibi ama mutfak tezgahını mermeri değil. Cilasız mermer ayrıca üstü tozlanmış olmalı. İşte ona tırnak sürtünce çıkan sese uyuz oluyorum.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar