Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dayanamadığımız seslerin altında yatan sebeb?

arar

Öne çıkan mesajlar

bazı insanların dayanamadığı sesler vardır. mesela ben balon ve kutu içindeki eşyaların etrafına konan köpüğe sürttürülerek çıkarlan sese dayanamıyorum; tüylerim diken diken oluyo, sanki vücudumda iğneler batıyo; ama tahtaya tebeşir sürttürmek vasıtasıyla çıkarılan ses ise bazı insanları deli ederken bana hiç bir rahatsızlık vermiyo. bana doğuştan gelen bir özellik olamıycak gibi geliyo, peki ne olabilir sebebi?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sosyal ağlarda paylaş

Köpükten çıkan ses benide rahatsız ediyo. Sanki kafama asit döküyolar gibi. Sebebi geneldir. Nasıl gözler mavi yeşil kahve ve koyu tonları oluyosa buda öyle bişeydir. Objeyle alakası yoktur bence sadece belli bi frekans ta çıkan seslere yada dokunurken belirli duyu seviyelerine tepki veriyoruzdur. Aman dikkat sadece teori bu![signature][hline]Himiney...

[Bu mesaj kiddo tarafından 14 Ağustos 2004 04:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi tek metalin metale sürttüğü ses.
mesela çatal metal tabağa sürterse..[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.
Sosyal ağlarda paylaş

Lisede matematik hocasını delirtmek için sınıfın duvarlarındaki kirece tırnaklarımı geçirerek kazırdırm. Bunu yapmadan evel de bilhassa hocanın dikkatini üzerime çekerdim ki zaten sonradan istemediği halde dikkatini üzerimden alamazdı. Yaparken sanıldığının aksine hiçbirşey hissetmezdim, acı hissi, gıcık olma gibi.

Hanımlar daha çok etkileniyor bu duvara tırnak sürtme hedesinden. (evet matematik hocam da hanımdı) İlginçtir metroları saymazsak törpüyü ençok kullananlarda kendileri.

Dayanamadığım tek ses ise, aslında sesten ziyade kavram olarak kaval kemiğinin kırılması. Başka kemik değil ama sadece kaval kemiği. Ayrıca kırılmış hali de değil kırılma anı.

Ha birde pekçok kimseyi kopartan şeyler vardır. Misal şeftali. LoL.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

GE-TA guldurdun yav beni ehehu
said:
...İlginçtir metroları saymazsak...

Ben de pek sevmem tirnaklarin kara tahtaya surtulunce cikan sesi ama rahatlikla yapabilirim o eylemi.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Sosyal ağlarda paylaş

abi acaip gelicek ama en uyuz olduğum (böyle yerlere yatıp sürünüyoırum o derece) ses fırından yeni çıkmış ekmekler olur ya, hah. onların altları filan birbirine sürttüğünde çıkan bi ses var. o işte. garip biliyorum. kime anlattıysam saçmalayan başarılı bir insan olduğumu söylediler.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Sosyal ağlarda paylaş

hiçbir sese gıcık olmam. nerdeyse hiçbirine. ama babamla beraber aynı odada uyuyosak kafayı yerim. nefesini verirken nedense dudakları dışarı doğru "puf ppuf" şeklinde açılır. bu yüzden de "puf puf" diye bir ses çıkar. uykum kaçar.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...

[Bu mesaj Saeros tarafından 14 Ağustos 2004 12:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hani bazı pencerelerin önünde olur mermer gibi ama mutfak tezgahını mermeri değil. Cilasız mermer ayrıca üstü tozlanmış olmalı. İşte ona tırnak sürtünce çıkan sese uyuz oluyorum.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...